February 23, 2024

Dewan Tengku Zara, Syurga Majlis Idaman Anda Di Bangi

3 min read

Jika anda merancang untuk mengadakan sebarang majis yang gemilang dan bermakna dalam hidup anda, kawasan dan tempat memainkan peranan yang amat penting. Kecantikan tempat majlis diadakan boleh menjadikan majlis lebih bermakna dan lebih gemilang.

Anda boleh mengadakan majlis anda di sebuah dewan yang indah iaitu Dewan Tengku Zara di Bangi yang begitu indah. Dengan keupayaan mampu memuatkan sehingga 1,000 orang ia sudah pasti menjanjikan kenangan yang hebat jika anda mengadakan majlis di sini.

Paling indah, ialah di Dewan Tengku Zara, anda boleh menganjurkan perkahwinan ala-ala dalam taman ketika musim bunga.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PART 2 ANDA IMPIKAN Perkahwinan GARDEN WEDDING Musim Bunga Dalam Taman?? Tempahan 2019 & 2020 KINI DIBUKA Dapatkan DISKAUN RM1000 Untuk Tempahan TERAWAL Bagi mereka yang hendak Berkahwin Pada 2019. Dewan Tengku Zara Menyediakan Perkahwinan ‘Garden Wedding’ Untuk 1000 pax Pakej Lengkap. Pakej Lengkap Kami Termasuk: 📌GARDEN WEDDING HALL 📌KERUSI CHIAVARY 📌HOLDING ROOM 📌BILIK PERSIAPAN 📌KATERING 📌MAKANAN PENGANTIN 📌5 SET DOME 📌KEK 4 TINGKAT 📌PELAMIN & DEKORASI 📌BAJU PENGANTIN L&P 📌RED CARPET 📌MAKE UP 📌CENTER PIECE MEJA 📌PHOTOGRAPHY &VIDEOGRAPHY 📌DJ & PA SYSTEM 📌PELAYAN 📌EVENT COORDINATOR 📌PERCUMA 1 EKOR KAMBING 📌PARKING PERCUMA 110% LLENGKAP Whats app Kami di 012-6140151 Untuk Mendapatkan Details Pakej Lengkap #dewankahwin #dewanbangi #dewankajang #dewankahwinbangi #dewankahwinkajang #pakejkahwin #promopakejkahwin #weddingplannerkl #weddingplannerbangi #weddingplannerkajang #catering #cateringkl #cateringbangi #cateringkajang #sewadewan #sewadewanbangi #sewadewankajang #dewansewa #dewansewabangi #ddewansewakajang

A post shared by PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN (@dewantengkuzara) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PART 1 ANDA IMPIKAN Perkahwinan GARDEN WEDDING Musim Bunga Dalam Taman?? Tempahan 2019 & 2020 KINI DIBUKA Dapatkan DISKAUN RM1000 Untuk Tempahan TERAWAL Bagi mereka yang hendak Berkahwin Pada 2019. Dewan Tengku Zara Menyediakan Perkahwinan ‘Garden Wedding’ Untuk 1000 pax Pakej Lengkap. Pakej Lengkap Kami Termasuk: 📌GARDEN WEDDING HALL 📌KERUSI CHIAVARY 📌HOLDING ROOM 📌BILIK PERSIAPAN 📌KATERING 📌MAKANAN PENGANTIN 📌5 SET DOME 📌KEK 4 TINGKAT 📌PELAMIN & DEKORASI 📌BAJU PENGANTIN L&P 📌RED CARPET 📌MAKE UP 📌CENTER PIECE MEJA 📌PHOTOGRAPHY &VIDEOGRAPHY 📌DJ & PA SYSTEM 📌PELAYAN 📌EVENT COORDINATOR 📌PERCUMA 1 EKOR KAMBING 📌PARKING PERCUMA 110% LLENGKAP Whats app Kami di 012-6140151 Untuk Mendapatkan Details Pakej Lengkap #dewankahwin #dewanbangi #dewankajang #dewankahwinbangi #dewankahwinkajang #pakejkahwin #promopakejkahwin #weddingplannerkl #weddingplannerbangi #weddingplannerkajang #catering #cateringkl #cateringbangi #cateringkajang #sewadewan #sewadewanbangi #sewadewankajang #dewansewa #dewansewabangi #ddewansewakajang

A post shared by PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN (@dewantengkuzara) on

Pengurusan Dewan Tengku Zara boleh menganjurkan perkahwinan, majlis peribadi, seminar, latihan dan pertunjukan fesyen. Apa sahaja khusus untuk anda.

Pihak pengurusan Dewan Tengku Zara mempunyai kepakaran mengadakan majlis kenduri kahwin dalam suasana musim bunga menggunakan pokok bunga sakura. Bunga sakura ialah sejenis bunga yang cantik di negara Jepun yang menjadi tumpuan dunia. Di Jepun, ada satu tempat dikenali sebagai Hanami ialah kawasan yang anda boleh menikmati pemandangan bunga sakura yang cantik berwarna merah jambu.

Jika anda mengimpikannya, pasukan Dewan Tengku Zara di Bangi boleh menjadikannya satu realiti.

Anda akan menikmati banyak kemudahan di dewan berkenaan sempena majlis anda. Pendek kata, semuanya sudah sempurna dan lengkap sehingga majlis anda akan berjalan dengan lancar.

Suasana dalam Dewan Tengku Zara yang begitu indah dengan pemandangan bunga sakura yang sedang mekar.

Kemudahan yang disediakan ialah majlis anda akan menggunakan kerusi jenis Chiavary, holding room untuk VIP, bilik persiapan, perkhidmatan katering, makanan pengantin, lima set hidangan dome, kek empat tingkat, pelamin dan dekorasi, baju pengantin lelaki dan perempuan, permaidani merah dan perkhidmatan solekan.

Turut disediakan ialah perkhidmatan fotografi dan videografi, khidmat DJ dan sistem audio, pelayan yang ramah dan baik, penyelaras acara, percuma seekor kambing golek dan paling penting ialah khidmat parkir percuma.

Bagi anda yang ada di sekitar Bangi, Kajang dan Semenyih, Dewan Tengku Zara mesti menjadi pilihan anda untuk mengadakan majlis anda.

Bukan kami yang cakap, tapi mereka yang sudah mengadakan majlis di Dewan Tengku Zara yang merasa begitu puas hati dengan kejayaan majlis mereka.

Logo Dewan Tengku Zara yang juga amat cantik.

Anda boleh menghubungi Encik Mazmadi di talian 012-475 0151 untuk maklumat lanjut dan anda boleh berbincang berkenaan ciri-ciri majlis idaman anda untuk mereka jadikan ia satu kenyataan. Dewan Tengku Zara yang indah itu terletak di Jalan Bangi, Kampung Sungai Tangkas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *